Contactgegevens en routebeschrijving

 

Maatschap van Os

Pittesteeg 8

3941 PV Doorn

Nelie: 06-16845005

Nico: 06-15151095

email: nico.vanos@online.nl

 

 IBAN: NL30 TRIO 0212 1856 40

pinnen mogelijk

 

 www.vanos-biologischlimousinvlees.nl

 

Openingstijden winkel:


Elke vrijdag van 14.30 tot 17.30 uur

en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur


Ivm Coronamaatregelen willen wij u vragen om met één persoon tegelijk onze boerderijwinkel te betreden, tenzij u huisgenoten van elkaar bent. De ruimte is wat beperkt en als u even buiten wacht, houden we het veilig voor elkaar. Alvast dank!

 


 

 

 

 

Routebeschrijving:

Vanaf de Driebergsestraatweg is het niet mogelijk met de auto bij de boerderij te komen, halverwege is de Pittesteeg afgesloten met een slagboom,

wel voor fietsers toegankelijk..

Navigatie instellen op Molenweg 17, Doorn, daarna de weg volgen tot de kruising met 3 onverharde wegen,

linksaf de Pittesteeg op gaan en doorrijden tot u rechts van de weg de boerderij ziet.

 

Komend uit Driebergen: op de N225 passeert u het bord voor de bebouwde kom, daarna rechtsaf de Korte Molenweg inrijden, de weg volgen en deze helemaal uitrijden tot de t-splitsing, rechtsaf de Molenweg op, op de kruising linksaf de onverharde weg op (Pittesteeg) doorrijden tot u rechts de boerderij ziet.

 

Uit Leersum of Maarn komend, ga op het kruispunt in Doorn richting Driebergen. Na het Cultuurhuis de eerste weg links, dit is de Korte Molenweg, helemaal uitrijden, aan het einde rechtsaf de Molenweg op. Doorijden tot u op een onverharde weg komt (kruising met 3 onverharde wegen) ga linksaf de Pittesteeg op. Doorrijden tot u rechts de boerderij ziet.